Audit PC pre firmy

Chcete získať detailný prehľad o Vašich počítačoch vo firme? Poskytne Vám prehľad v akom stave sa nachádza Vaša výpočtová technika z hľadiska kompatibility so súčasne používaným software.

Ste majiteľom firmy a v návale povinností nestíhate sledovať vývoj v IT svete a neviete či Vaša IT technika zvládne ďalšie obdobie bezproblémového fungovania? Alebo chcete mat prehľad čo vlastne máte na Vašich počítačoch vo firme nainštalované?

PC audit pomáha predísť starnutiu hardvérového a softvérového vybavenia, ktoré predstavuje potenciálne riziko pre Vaše podnikanie.

Nepotrebujete zložité a dlhé skúmanie, stačí keď nás oslovíte a spravíme Vám audit Vašich IT zariadení a navrhneme Vám riešenia ktoré môžu Vašu prácu zefektívniť, zrýchliť, čo v neposlednom rade prinesie zo sebou úsporu prevádzkových nákladov.

Náš technik Vám pomocou diagnostického programu za pár minút ukáže report kde uvidíte hardvér aj softvér vo Vašom zariadení. Všetky tieto informácie budú vypísané prehľadne v okne Internet Exploreru.

V tomto okne vám program predstaví podrobne celý váš počítač , dozviete sa, aké hardvérové diely sa vo Vašom PC alebo Notebooku nachádzajú , akej sú značky a typu , aký máte na svojom pevnom disku nainštalovaný softvér , ovládače a u licencovaných programov dokonca uvidíte aj sériové číslo nainštalovaných produktov.

Takýto report Vám vieme aj vytlačiť alebo zaslať napríklad v PDF.

Následne Vám na základe konzultácie navrhneme riešenia ako zefektívni Vašu firmu v oblasti IT.